USLUGE


U našem centru možete pohađati početne i napredne kurseve ronjenja koji se organizuju po CMAS i SSI standadima. Polaznik kursa dobija didaktički materijal i DVD sa prezentacijom praktičnih vježbi u vodi. Početni kurs traje 6 dana i tokom svakog dana kursa polaznik ima 45-o minutna teorijska i praktična predavanja. Po završetku kursa polaznik dobija međunarodno priznatu diplomu i stiče zvanje ronioca otvorenih voda (Open Water Diver). Tokom trajanja kursa svim polaznicima je obezbijeđena kompletna ronilačka oprema.

Ronilački kursevi


U našem centru možete pohađati početne i napredne kurseve ronjenja koji se organizuju po PADI standadima. Polaznik kursa dobija didaktički materijal i DVD sa prezentacijom praktičnih vježbi u vodi. Početni kurs traje 6 dana i tokom svakog dana kursa polaznik ima 45-o minutna teorijska i praktična predavanja. 

Po završetku kursa polaznik dobija ...

VIŠE

Probna ronjenja za početnike


„Discovery dive“ program je namijenjen svima onima koji žele roniti po prvi put ili onima koji su već ronili a nijesu pohađali kurs ronjenja. Polaznici ovoga programa se kroz 15-o minutno predavanje upoznaju sa ronilačkom opremom, njenom namjenom i funkcionisanjem. 

Ronjenje se započinje sa dubine od jednog metra a maksimalna dubina ronjenja ...

VIŠE

Ronilački izleti


Naš centar organizuje i ronilačke izlete koji mogu biti jednodnevni ili višednevni. U zavisnosti od želje naših gostiju određuju se ronilačke lokacije dok osoblje centra planira dubinu i trajanje zarona koji zavise od ronilačkih kvalifikacija gostiju.

...

VIŠE

Organiz. ronjenja za ronilačke klubove


Za ronilačke klubove i organizovane grupe ronioca organizujemo ronjenja na najatraktivnijm lokacijama duž cijele crnogorske obale. Naš centar obezbijeđuje kompletnu logistiku, pomaže u pronalaženju smještaja i  izlazi u sustret svim zahtjevima naših gostiju. Za ova ronjenja potrebno je da nas kontaktirate kako bi dogovorili sve detalje Vašeg boravka.

...

VIŠE

VIP ronjenja


Od ovoga ljeta naš cetar organizuje i VIP ronjenja koja podrazumijevaju jednodnevne ili višednevne boravke gostiju na luksuznim jahtama. Krsatarenje sa ronjenjem duž naše obale su kombinacija za Vaš savršen odmor. Dužina broda, lokacije ronjenja i kompletno krstarenje zavise isključivo od vaših želja.

...

VIŠE

Kursevi


Discovery scuba diving program (DSD)

Ovaj program je jedinstvena prilika da uzivate u podvodnom svijetu iako nemate nikakvo prethodno ronilacko znanje i iskustvo. Na ovome jednodnevnom kursu nauciti cete najosnovnije teorijske principe ronjenja i tokom dva zarona u pratnji instruktora ronicete do dubine od 11 metara. Ujedno ovaj DSD program predstsavlja i prvi cas na OWD ...

VIŠE